Frederiksberg Kommune

FRBDAGE 2018


Dato og tid

Fredag d. 8. juni 2018 kl. 10:00 til søndag d. 10. juni 2018 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 12. april 2018 kl. 23:55

Sted

FRBDAGE 2018
Hele Frederiksberg
2000 Frederiksberg
Denmark

Arrangør

Kultur og Fritid
+45 3821 0117
kf@frederiksberg.dk

FRBDAGE 2018 – byens fest

Vi er allerede begyndt på at samle brikkerne i det store FRBDAGE puslespil. Har du lyst til at være med – så vil vi meget gerne høre fra dig!

Årets tema er ”Frederiksberg i bevægelse”. Sammen med dig vil vi gerne inspirere og motivere endnu flere frederiksbergborgere til at bevæge sig. Men temaet kan også forstås som bevægelse i betydningen at flytte sig fra et sted til et andet. Om du er iværksætter, forretningsdrivende, organisation eller noget helt fjerde, så har du en unik mulighed for at bidrage til festlighederne og den særlige Frederiksbergstemning med dine idéer og aktiviteter.

Du kan deltage som arrangør, som sponsor eller du kan stille faciliteter til rådighed. Vi hjælper gerne med sparring, udvikling af idéer og kontaktformidling overfor relevante samarbejdspartnere.

Som aktiv arrangør bliver du en del af noget større. Du møder både nye og gamle kunder eller medlemmer på andre præmisser eller i uvante rammer og dine aktiviteter vil blive markedsført på FRBDAGES platforme.

Se hvordan du tilmelder dig – og læs mere om FRBDAGE på vores hjemmeside: frbdage.frederiksberg.dk. Du kan også følge os på www.facebook.com/frbdage.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 De bedste hilser

 Frederiksberg Erhverv og Frederiksberg Kommune

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kultur og Fritid
+45 3821 0117
kf@frederiksberg.dk